Ανακαινίσεις

Η Argia construction, είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και της ανακαίνισης σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας και μπορούμε να βρούμε πρακτικές λύσεις προσαρμόζοντας τους χώρους σας στις απαιτήσεις και τις λειτουργίες που εσείς θέλετε.

 

Ανακαίνιση Ξενοδοχείων:

Η Argia construction διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες ώστε να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε με απόλυτη υπευθυνότητα τις απαιτούμενες μελέτες και να καταλήξουμε σε εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις που μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες του ξενοδοχείου σας.

Ανακαίνιση Σπιτιού:

Η Argia construction Το πιο σημαντικό βήμα για την σωστή ανακαίνιση, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη. Η εταιρεία Argia construction αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ανακαίνισης Σπιτιού και εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.

Ανακαίνιση Καταστημάτων:

Ένα νέο ή ανακαινισμένο κατάστημα πρέπει να κερδίσει τις εντυπώσεις από την αρχή και να παρέχει σε κάθε πελάτη του ένα ελκυστικό, φιλόξενο και παράλληλα λειτουργικό περιβάλλον που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων. Κάθε ανακαίνιση καταστήματος ή κατασκευή εξ’ ολοκλήρου από την Argia construction, αποπνέει ένα ιδιαίτερο ύφος και μια ξεχωριστή ταυτότητα. Το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι διαχρονικό και ανταποκρίνεται πλήρως στην τάση της αγοράς που ανήκει η επιχείρηση.

Ανακαίνιση Μπάνιου:

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή από έμπειρα συνεργεία, με σωστή καταγραφή των προβλημάτων και σωστό σχεδιασμό του νέου μπάνιου.Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή.